Vilka olika funktioner kan en fastighetsbox ha?

Vilka olika funktioner kan en fastighetsbox ha?


Här nedanför finner du några av de mest vanligt förekommande tillbehören som kan användas för att förbättra funktionaliteten och underlätta den dagliga användningen av fastighetsboxar. Dessa tillbehör kan även bidra till att öka säkerheten och skydda post och paket från skador och stöld.

Snedtak

När det kommer till att välja tillbehör till en fastighetsbox finns det flera alternativ att ta hänsyn till för att förbättra funktionaliteten. En viktig funktion är att ha ett snedtak, som förhindrar att oönskade föremål placeras ovanpå boxen. Detta innebär att boxen hålls ren och fri från störande reklam och smuts.

Servicefack

Ett annat användbart tillbehör är ett servicefack, som ger extra lagringsutrymme för den boende. Om ett fack är fullt kan det extra servicefacket användas som en temporär lösning. Varje boende får en nyckel till servicefacket vid leverans.

Avlastningsbord

För att underlätta för brevbäraren behövs också ett avlastningsbord i anslutning till fastighetsboxen. Detta kan vara en skiva bredvid anläggningen, men nyare modeller har avlastningsbordet inbyggt så man slipper montera extra delar.

Elektroniska lås

Slutligen kan fastighetsboxar utrustas med elektroniska lås som kopplas till husets passersystem. Detta möjliggör enkel tillgång till facken med samma bricka som används för att komma in i fastigheten.

Träram


Träramar på fastighetsboxar är ett vanligt alternativ för den som vill ha en mer traditionell eller rustik stil på sin fastighetsbox. Träramar finns ofta i olika utföranden och färger för att passa olika smaker och stilar. En träram kan också ge en extra dimension av stabilitet och hållbarhet till fastighetsboxen. Dock kan träramar kräva extra underhåll för att behålla sitt utseende och skyddas mot väder och vind.

Lista på funktioner som vi rekommendera vid köp av fastighetsbox

10 mm inkast

Servicefack

Förstärkta luckor

Namnmärkning

Dörrdämpning

Enkel montering

Digitala namnskyltar

Reklammärkning

Elektroniska lås

Valfri färg

Avlastningsbord


Kommentarer