Fastighetsbox med elektronisk låsning

Fastighetsbox med elektronisk låsning


En digital fastighetsbox är en smart lösning som ger fördelar för både de boende, fastighetsförvaltare och brevbärare. Med hjälp av digitala namnskyltar visas tydligt vilken boende som tillhör vilket fack, och elektroniska lås minskar behovet av fysiska nycklar.

Med den uppkopplade fastighetsboxen hanteras alla ändringar smidigt via webben och all information hanteras direkt. Det innebär att förvaltaren enkelt kan lägga till eller ta bort användare och ändra storlek på facken när det behövs.

Brevbäraren har också fördelar av den digitala fastighetsboxen eftersom den minskar hanteringen av fysiska nycklar och förenklar leveransprocessen. Slutligen skapar den digitala fastighetsboxen en mer modern och bekväm lösning för alla involverade.

Elektroniska lås gör nyckelhanteringen smidigare


Att använda elektroniska lås har många fördelar, framför allt när det gäller att hantera nycklar. För större föreningar kan det vara tidsödande och kostsamt att hantera en separat nyckelhantering för anläggningen. Genom att använda elektroniska lås kan man undvika detta problem. I det nuvarande systemet behöver man inte betala några extra kostnader, installera ny programvara eller genomföra komplicerade integrationer för att administrera lås, taggar och behörigheter. Dessutom är taggar i ett passersystem enklare att ersätta och avaktivera, utan att det behövs några fysiska byten av lås på platsen.







Kommentarer